fbpx

Onze doelstelling: van uw woning een intelligente woning maken

Smarthome

Een intelligente woning: velen denken er aan, maar weinigen nemen ook daadwerkelijk de stap. Waarom eigenlijk? Wat voor de ene persoon eenvoudig lijkt, zal de andere persoon net afschrikken. De installatie van een aantal connected producten mag dan makkelijk lijken, de configuratie en integratie in een netwerk is verrevan eenvoudig voor de gebruikers. En in plaats van een verhoogd comfort, zal het dan vooral voor meer stress zorgen.

Bij Home Heroes zijn we er van overtuigd dat verschillende verbonden producten het leven een pak comfortabeler kunnen maken, zeker als ze helpen om uw woning te beveiligen. Ons doel is om u toe te laten te genieten van de voordelen van deze oplossingen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de installatie of configuratie ervan. Onze adviseurs-installateurs zorgen voor alles en geven u de nodige uitleg zodat deze producten optimaal kunnen gebruikt worden.

Gezien het aantal connected producten die op de markt beschikbaar zijn, hebben we bewust het aantal dat we aanbieden beperkt, waardoor we ze makkelijk kunnen beheren. We kozen ervoor om 3 belangrijke thema’s centraal te zetten: de veiligheid van uw woning, het verhogen van het dagelijks comfort en ontspanning. We nodigen u uit om een kijkje te nemen in onze “diensten” op de website om de verschillende producten die we ondersteunen te ontdekken.

Omdat deze sector continu evolueert, is het ons doel om u te informeren en raad te geven over de nieuwe tendenzen. U vindt in dit deel alle relevante informatie én de nieuwigheden waaruit u kunt kiezen voor uw toekomstige intelligente woning.

Aarzel niet om gebruik te maken van het contactformulier op onze website om ons te contacteren indien u meer informatie wenst, of indien u er klaar voor bent om van uw woning een intelligente woning te maken.     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *