fbpx

Nuki – een connected slot dat u uw sleutels zal doen vergeten

Als er een ding is dat we met z’n allen gemeen hebben, dan is het wel dat we dagelijks minstens een sleutel op zak hebben. Of het nu is voor onze woning of voor de auto, de sleutel is een voorwerp waarvan we ons niet kunnen inbeelden dat we zonder zouden kunnen. Althans, tot vandaag !

Ondanks dat connected sloten eerder langzaam in gebruik werden genomen, is er een Oostenrijks bedrijf dat er een opmerkelijk product van heeft gemaakt met het Nuki Smart Lock. Dit connected slot met een minimalistisch design en erg verzorgde afwerking, is compatibel met nagenoeg alle deuren (check of uw deur ook compatibel is door hier te clicken). Dit slot laat toe om na te gaan wie uw woning binnen gaat of verlaat vanop afstand of volledig geautomatiseerd.

Hoe werkt het Nuki Smart Lock?

Zoals voor elk connected slot, gebeurt de configuratie en de werking van dit product rechtstreeks dankzij een applicatie (gratis verkrijgbaar via de AppStore en Google Play Store). Maar dat is niet alles. De fabrikant stelt bijkomende accessoires voor die toelaten om het slot te controleren.

De Nuki Fob, een kleine afstandsbediening, laat toe om de deur te openen of te sluiten zonder uw smartphone. Dat is een handige oplossing voor de kids of voor mensen die niet over de applicatie beschikken. De deur kan ook ontgrendeld worden door het invoeren van een code op de Nuki Keypad, een klein doosje dat eenvoudig aan de andere zijde van de deur wordt geplaatst. Nuki Keypad: open uw deur makkelijk met een code.

Nuki Keypad: ouvrez votre porte facilement avec un code

De functionaliteiten

Het connected slot Nuki Smart Lock heeft verschillende intelligente functionaliteiten:

  • Vergrendel of ontgrendel uw deur vanop afstand: gebruik uw smartphone of uw smartwatch om uw deur te openen of te sluiten, van om het even waar u bent.
  • Auto-unlock: dankzij deze functionaliteit ontgrendelt u de deur automatisch van zodra u uw voordeur nadert. U hoeft uw smartphone dus zelfs niet vast te nemen!
  • Lock ‘n’ Go: uw deur wordt automatisch vergrendeld van zodra u de woning verlaat.
  • Toegangsautorisatie: u bepaalt wie autorisatie krijgt om uw woning te betreden; uw familie, vrienden, uw baby-sitter of een leverancier die regelmatig terugkomt of zelfs maar af en toe.

Naast deze functionaliteiten, is het Nuki slot compatibel met voice controlled assistenten zoals Google Home of Amazon Alexa. U kunt dus uw slot eenvoudig beheren door te praten.

Er zijn integratiemogelijkheden voorzien met Homekit en de IFTTT dienst om een maximale compatabiliteit te verzekeren met uw connected woning.

Veiligheid én comfort

Het Nuki slot biedt een maximaal comfort zonder inbreuk te doen op veiligheid. Het gebruikt een gecodeerde communicatie die verzekert dat geen enkel ander systeem erin zal slagen uw deur te ontgrendelen. Om meer te weten over de veiligheidsaspecten, bezoek de website van Nuki hier.

Het Nuki Smart lock is beschikbaar vanaf € 229. Er bestaat ook een pack waarbij het slot gecombineerd wordt met een bridge die het toelaat om verbonden te worden met het internet voor een prijs van € 299.

Wenst u over te schakelen op een connected slot en uw sleutel te laten voor wat hij is? Aarzel dan niet en doe beroep op Home Heroes voor uw Nuki Smart Lock en de installatie ervan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *