fbpx

Kijk na wie er voor uw deur staat

Nest Hello

Heeft u al gemerkt dat een leverancier altijd langskomt als u er niet bent? Dat het altijd is wanneer u snel een boodschap gaat doen of de kinderen van school gaat halen? Stel dat u zou kunnen antwoorden vanop afstand en vragen om het pakje bij de buren achter te laten.

Hoe vaak bent u al verrast geweest door deur-aan-deur verkopers? Had u echt de deur geopend als u wist wie er zich aan de andere kant van de deur bevond?

Heeft u al eens mensen met kwade bedoelingen gehoord rond uw huis? Wist u dat het mogelijk is om ze te detecteren zelfs al ze niet bij u binnenkomen?

Er bestaat zoveel goede redenen om een connected deurbel te installeren vandaag! Deze bellen laten u toe om uw bezoekers te beantwoorden … zelfs als u niet thuis bent. Op die manier kunt u de illusie geven thuis te zijn, wat mensen met slechte bedoeling flink zal ontmoedigen. Naast hun primaire rol, kunnen ze ook gebruikt worden als beveiligingscamera, wat toelaat om in real time op de hoogte te worden gebracht dat er iemand voor uw deur staat.

Er zijn tal van modellen van connected deurbellen, met verschillende eigenschappen en specificaties. Aarzel niet om ons te contacteren om deze opties te overlopen en u te laten adviseren voor de juiste keuze.

Zoals steeds kunt u deze producten rechtstreeks bekomen bij Home Heroes en rekenen op een volledige installatie en configuratie ervan. Het is dus eenvoudig om de veiligheid en het comfort van uw woning te verbeteren, zeker wanneer u beroep doet op Home Heroes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *