fbpx

Brand, brand !

Brand, brand !

Een alarm dat men hoopt nooit te horen. Zeker als het over je eigen huis gaat. Dat is precies de reden waarom het noodzakelijk is om rookdetectors te installeren die u kunnen verwittigen in geval van een brand. Zo kan u in de eerste plaats iedereen van de familie in veiligheid brengen en de hulpdiensten verwittigen, alvorens alles in vlammen opgaat.

Aangezien het een wettelijke verplichting is, is de kans groot dat u al een of meerdere rookmelders in uw woning heeft. Maar wat gebeurt er wanneer er rook wordt vastgesteld als u niet thuis bent? Dan hoort u het alarm natuurlijk niet! En dan is het de moeilijke taak van de brandweerlui om u te melden dat uw mooie huis volledig is afgebrand.

Om deze afschuwelijke situatie te vermijden, raadt Home Heroes u aan om op elke verdieping een intelligente Nest Protect detector te plaatsen.

Om deze afschuwelijke situatie te vermijden, raadt Home Heroes u aan om op elke verdieping een intelligente Nest Protect detector te plaatsen.

Nest Protect
De intelligente sensor Nest Protect

Deze ‘slimme’ sensor verwittigt u wanneer hij rook of koolstofmonoxide waarneemt. En of u nu thuis bent of niet, dankzij een mobiele applicatie bent u onmiddellijk op de hoogte. Bovendien zal de Nest Protect niet alleen alarm slaan, maar ook communiceren met verschillende andere toestellen in woning om te kunnen bepalen waar het alarm precies is afgegaan.

Als kers op de taart, indien u beschikt over een connected thermostaat Nest, zal het systeem zelfs de brander van de verwarming uitschakelen als er koolstofmonoxide wordt waargenomen.

Een eenvoudige manier om uw woning extra te beschermen, dus! En het is nòg eenvoudiger als Home Heroes zorgt voor de installatie en configuratie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *